Όσπρια, όπως grits, πάρα πολύ, πολύ vysokokalorijny, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε εντελώς τη χρήση τους.
Όσπρια, όπως grits, πάρα πολύ, πολύ vysokokalorijny, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε εντελώς τη χρήση τους. Επειδή είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, ικανή να αντικαταστήσει επαρκώς ζωικών πρωτεϊνών. Πώς να υπολογίσει το θερμιδικό περιεχόμενο του τελικού προϊόντος; Είναι ακριβώς-πώς αυξάνεται όταν μαγειρεύετε το προϊόν, έτσι ώστε η ενεργειακή αξία μικρότερη από θερμίδες ξηρά δημητριακά ή όσπρια. Για παράδειγμα, μαγειρεμένο αρακά σε θερμίδες είναι περίπου 150 kcal ανά 100 g, ρεβίθι-150-160 kcal, φασόλια-123 kcal, φακές-110 kcal. Οι αριθμοί είναι αρκετά αποδεκτό!
Ryba8. Τα ψάρια. Ζωικές πρωτεΐνες είναι ακόμη απαραίτητη, και με την παράδοσή τους σε μας σώμα πολύ χαμηλών θερμίδων ψάρια και θαλασσινά. Θερμιδικό περιεχόμενο αυτών των προϊόντων εξαρτάται από την περιεκτικότητα σε λίπος. Επομένως, όταν επιλέγοντας ψάρι για δείπνο, μην κοιτάς που λήγει λίπος σκουμπρί-είναι ένα επιβλητικό 258 kcal ανά 100 g, και Σημειώστε το άπαχο μπακαλιάρος ή βακαλάος μελανόχρωμος. Στον ατμό ή ψήνονται σε αλουμινόχαρτο με πικάντικο χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ποικιλίες ψαριών μπορεί να είναι μια πραγματική λιχουδιά. Χαμηλότερο σε θερμίδες από cod-συνολικά 78 kcal, ακολουθούμενη από Πόλοκ (79 kcal), νταούκι (81 kcal), μπακαλιάρος (95 kcal), τόνος (96 kcal), τούρνα και walleye (97 kcal), καλκάνι και κυπρίνος (103 kcal), λαβράκι (112 kcal), γατόψαρο (114 kcal), σκουμπρί και η τσιπούρα (124 kcal), κυπρίνος (125 kcal) , Σολομό στενός ΦΊΛΟΣ (129 kcal), σολομός (147 kcal), σαρδέλες (153 kcal). Θαλασσινά και γαρίδες, το κριλ, καβούρια έχει περίπου 95 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια προϊόντος, καλαμάρι-110 kcal, και μύδια είναι μόνο 50 θερμίδες. Μια ξεχωριστή συνομιλία σχετικά με φύκια θερμίδες συνολικά 5 kcal ανά 100 g, έτσι τρώνε kelp!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
tvorog9. Γαλακτοκομικά προϊόντα. Τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα θερμίδων εξαρτάται επίσης από το λίπος, αλλά η διαφορά μεταξύ των λιπαρών και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ποικιλίες δεν είναι πολύ μεγάλη. Για παράδειγμα, το αποβουτυρωμένο γάλα περιέχει 31 kcal, λιπαρά-44 kcal 1.5%, 2,5% λίπος-52 kcal, 3,2% λίπος-58 kcal. Με αυτόν τον τρόπο, Διαιτολόγοι δεν συνιστούμε συνεχώς καταναλώνοντας χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα, διότι το σώμα στερείται των ευεργετικών λιπών. Αν η διαφορά 15 θερμίδες για σας καλά, Αγοράστε γάλα με χαμηλά ή υψηλά λιπαρά. Το ίδιο ισχύει για το κεφίρ και το γιαούρτι. Με την ξινή κρέμα εικόνα πιο φωτεινή: προϊόν 10% λιπαρά περιέχει 115 kcal, και το αυξανόμενο λίπος δίνει 10% αύξηση έως 50 kcal ανά 100 g επίσης με ασφάλεια μπορείτε να φάτε χαμηλά λιπαρά τυρί cottage, συνολικά 88 kcal (9% τυρί cottage έχει ήδη 160 kcal). Σχετικά με τυρί σε μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες, δυστυχώς, πρέπει να ξεχάσουμε...
pechen10. Κρέας. Πιο χαμηλών θερμίδων προϊόντα κρέατος είναι τα νεφρά (kcal 88-98), του ήπατος (105-109 kcal), καρδιά (96-101 kcal). Τα στοιχεία αυτά για subproduktam από χοιρινό και βοδινό κρέας, κοτόπουλο ίδια kalorijnee περίπου το μισό. Διαφορετικά, επιλογή του κρέατος για το πρώτο ή δεύτερο πιάτο, ανατρέξτε την παρουσία του λίπους. Χοιρινό, ακόμη και το άπαχο, χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Ryba8. Τα ψάρια. Ζωικές πρωτεΐνες είναι ακόμη απαραίτητη, και με την παράδοσή τους σε μας σώμα πολύ χαμηλών θερμίδων ψάρια και θαλασσινά. Θερμιδικό περιεχόμενο αυτών των προϊόντων εξαρτάται από την περιεκτικότητα σε λίπος. Επομένως, όταν επιλέγοντας ψάρι για δείπνο, μην κοιτάς που λήγει λίπος σκουμπρί-είναι ένα επιβλητικό 258 kcal ανά 100 g, και Σημειώστε το άπαχο μπακαλιάρος ή βακαλάος μελανόχρωμος. Στον ατμό ή ψήνονται σε αλουμινόχαρτο με πικάντικο χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ποικιλίες ψαριών μπορεί να είναι μια πραγματική λιχουδιά. Χαμηλότερο σε θερμίδες από cod-συνολικά 78 kcal, ακολουθούμενη από Πόλοκ (79 kcal), νταούκι (81 kcal), μπακαλιάρος (95 kcal), τόνος (96 kcal), τούρνα και walleye (97 kcal), καλκάνι και κυπρίνος (103 kcal), λαβράκι (112 kcal), γατόψαρο (114 kcal), σκουμπρί και η τσιπούρα (124 kcal), κυπρίνος (125 kcal) , Σολομό στενός ΦΊΛΟΣ (129 kcal), σολομός (147 kcal), σαρδέλες (153 kcal). Θαλασσινά και γαρίδες, το κριλ, καβούρια έχει περίπου 95 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια προϊόντος, καλαμάρι-110 kcal, και μύδια είναι μόνο 50 θερμίδες. Μια ξεχωριστή συνομιλία σχετικά με φύκια θερμίδες συνολικά 5 kcal ανά 100 g, έτσι τρώνε kelp!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
tvorog9. Γαλακτοκομικά προϊόντα. Τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα θερμίδων εξαρτάται επίσης από το λίπος, αλλά η διαφορά μεταξύ των λιπαρών και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ποικιλίες δεν είναι πολύ μεγάλη. Για παράδειγμα, το αποβουτυρωμένο γάλα περιέχει 31 kcal, λιπαρά-44 kcal 1.5%, 2,5% λίπος-52 kcal, 3,2% λίπος-58 kcal. Με αυτόν τον τρόπο, Διαιτολόγοι δεν συνιστούμε συνεχώς καταναλώνοντας χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα, διότι το σώμα στερείται των ευεργετικών λιπών. Αν η διαφορά 15 θερμίδες για σας καλά, Αγοράστε γάλα με χαμηλά ή υψηλά λιπαρά. Το ίδιο ισχύει για το κεφίρ και το γιαούρτι. Με την ξινή κρέμα εικόνα πιο φωτεινή: προϊόν 10% λιπαρά περιέχει 115 kcal, και το αυξανόμενο λίπος δίνει 10% αύξηση έως 50 kcal ανά 100 g επίσης με ασφάλεια μπορείτε να φάτε χαμηλά λιπαρά τυρί cottage, συνολικά 88 kcal (9% τυρί cottage έχει ήδη 160 kcal). Σχετικά με τυρί σε μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες, δυστυχώς, πρέπει να ξεχάσουμε...
pechen10. Κρέας. Πιο χαμηλών θερμίδων προϊόντα κρέατος είναι τα νεφρά (kcal 88-98), του ήπατος (105-109 kcal), καρδιά (96-101 kcal). Τα στοιχεία αυτά για subproduktam από χοιρινό και βοδινό κρέας, κοτόπουλο ίδια kalorijnee περίπου το μισό. Διαφορετικά, επιλογή του κρέατος για το πρώτο ή δεύτερο πιάτο, ανατρέξτε την παρουσία του λίπους. Χοιρινό, ακόμη και το άπαχο, χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου