Το αλάτι είναι το πιο ουσιαστικό συστατικό στη μαγειρική. Τα οφέλη της στην ανάπτυξη του σώματος είναι πολύ σημαντική. Ταυτόχρονα, είναι επίσης ένας από τους παράγοντες που συμβάλλει στην αύξηση του βάρους, η παχυσαρκία του ατόμου.
Έτσι συνέβη ότι στο χημικό άλας φύσης του προκαλεί μια αίσθηση της δίψας και, κατά συνέπεια, αυξάνει την ποσότητα υγρού στο σώμα. Πρήξιμο, το λάθος μεταβολισμό και να γίνει η αιτία του υπερβολικού βάρους.
Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από επιπλέον κιλά θα σας βοηθήσει αλάτι διατροφή. Στην πραγματικότητα, ένα δυνατό όνομα δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει αλάτι στα πιάτα σας. Θα είναι, αλλά σε πολύ μικρούς τόμους.
Είναι απαραίτητο να περιορίσει την πρόσληψη αλατιού, προκειμένου να ομαλοποιήσει τις χημικές διεργασίες και να φέρει στο φυσιολογικό το νερό και την ισορροπία άλατος στο σώμα σας. Σε αυτήν την περίπτωση, είστε εγγυημένοι για να χάσετε μέχρι 4 κλ του βάρους σε ακριβώς μια εβδομάδα. Και όλα αυτά λόγω του σώματος θα αφήσει "περιττό" νερό, το οποίο καθυστερεί εκεί αλάτι.
δεν τραβάει Solenenkoe
Έτσι, ας αρχίσουμε με το γεγονός ότι αφαιρούμε από τα τρόφιμα διατροφής μας με μια σκόπιμα μεγάλη συγκέντρωση του άλατος και του γλουταμινικού νατρίου-τσιπ, καρύδια, «kirieshki», λουκάνικα, λουκάνικα. Είναι επίσης απαραίτητο να εγκαταλείψει τα παραδοσιακά σπίτι-όπως ηλιοβασιλέματα-τουρσιά, ντομάτες, πιπεριές, σαλάτες. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν επίσης τα προϊόντα στα οποία το άλας παίζει έναν ρόλο ενός φυσικού συντηρητικού-λαρδί, μια ρέγγα της εγχώριας προετοιμασίας, αλατισμένα αγγούρια.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Περαιτέρω κάνουμε προσαρμογές στην προετοιμασία των πιάτων. Δεν είναι απαραίτητο να αρνηθούμε εντελώς το αλάτι, αλλά ο ρόλος του στο έργο του καρδιαγγειακού συστήματος είναι μεγάλος, αλλά θα είναι απαραίτητο να περιορίσουμε σημαντικά τη χρήση του.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν είναι απαραίτητο να το αλάτι τα παρασκευασμένα πιάτα. Αντ ' αυτού είναι απαραίτητο να προστεθεί ένα λίγο άλας στο ήδη έτοιμο τμήμα. Είναι προφανές ότι τα φρέσκα πιάτα ως τέτοια σχεδόν πάντα μειώνουν το ενδιαφέρον τους. Αλλά είναι μόνο στα πρώτα στάδια.
Μετά από αρκετές ημέρες της δίαιτας αλάτι, το σώμα συνηθίζει στην αντίληψη της ανάλατα τροφίμων. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τα συστατικά όπως το κρεμμύδι και το σκόρδο για να δώσετε στο φαγητό σας περισσότερη γεύση.
Μειώστε την ευκρίνεια
Στα τρόφιμα ποντάρουμε σε λαχανικά, φρούτα και ψωμί. Το κρέας και τα ψάρια είναι επίσης κατάλληλα, αλλά θα πρέπει να μαγειρευτούν χωρίς αλάτι ή με μικρή ποσότητα. Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα πρέπει επίσης να καταναλώνονται μόνο με άπαχο ή χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Για πρωινό είναι καλύτερο να τρώτε φρούτα και άπαχο γαλακτοκομικά προϊόντα. Όπως και με άλλες δίαιτες, είναι σημαντικό να τρώτε μικρές μερίδες όλη την ημέρα. Ως εκ τούτου Vykraivaem ώρα για γεύμα: χυμοί, ελαφριά σαλάτα λαχανικών και λίγο ψωμί σικάλεως θα στηρίξει τη διάθεσή σας εργασίας. Στο μεσημεριανό γεύμα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά κρέας ή ψάρι, γαρνιτούρα λαχανικών, ρύζι και πράσινο τσάι. Φροντίστε να εισάγετε ένα απογευματινό σνακ. Φρούτα και αποβουτυρωμένο γιαούρτι είναι το καλύτερο σνακ πριν από το δείπνο. Για δείπνο-βραστά λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα.
Μαγείρεμα κρέας και τα ψάρια κατά τη διάρκεια της δίαιτας αλάτι είναι καλύτερο για ατμό, καθώς και βρασμού. Το ψητό θα πρέπει να αποκλειστεί. Το όριο θα πρέπει να πιει. Ωστόσο, θυμόμαστε ότι η μείωση της κατανάλωσης αλατιού, μειώνουμε την ανάγκη για νερό.
Έτσι συνέβη ότι στο χημικό άλας φύσης του προκαλεί μια αίσθηση της δίψας και, κατά συνέπεια, αυξάνει την ποσότητα υγρού στο σώμα. Πρήξιμο, το λάθος μεταβολισμό και να γίνει η αιτία του υπερβολικού βάρους.
Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από επιπλέον κιλά θα σας βοηθήσει αλάτι διατροφή. Στην πραγματικότητα, ένα δυνατό όνομα δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει αλάτι στα πιάτα σας. Θα είναι, αλλά σε πολύ μικρούς τόμους.
Είναι απαραίτητο να περιορίσει την πρόσληψη αλατιού, προκειμένου να ομαλοποιήσει τις χημικές διεργασίες και να φέρει στο φυσιολογικό το νερό και την ισορροπία άλατος στο σώμα σας. Σε αυτήν την περίπτωση, είστε εγγυημένοι για να χάσετε μέχρι 4 κλ του βάρους σε ακριβώς μια εβδομάδα. Και όλα αυτά λόγω του σώματος θα αφήσει "περιττό" νερό, το οποίο καθυστερεί εκεί αλάτι.
δεν τραβάει Solenenkoe
Έτσι, ας αρχίσουμε με το γεγονός ότι αφαιρούμε από τα τρόφιμα διατροφής μας με μια σκόπιμα μεγάλη συγκέντρωση του άλατος και του γλουταμινικού νατρίου-τσιπ, καρύδια, «kirieshki», λουκάνικα, λουκάνικα. Είναι επίσης απαραίτητο να εγκαταλείψει τα παραδοσιακά σπίτι-όπως ηλιοβασιλέματα-τουρσιά, ντομάτες, πιπεριές, σαλάτες. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν επίσης τα προϊόντα στα οποία το άλας παίζει έναν ρόλο ενός φυσικού συντηρητικού-λαρδί, μια ρέγγα της εγχώριας προετοιμασίας, αλατισμένα αγγούρια.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Περαιτέρω κάνουμε προσαρμογές στην προετοιμασία των πιάτων. Δεν είναι απαραίτητο να αρνηθούμε εντελώς το αλάτι, αλλά ο ρόλος του στο έργο του καρδιαγγειακού συστήματος είναι μεγάλος, αλλά θα είναι απαραίτητο να περιορίσουμε σημαντικά τη χρήση του.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν είναι απαραίτητο να το αλάτι τα παρασκευασμένα πιάτα. Αντ ' αυτού είναι απαραίτητο να προστεθεί ένα λίγο άλας στο ήδη έτοιμο τμήμα. Είναι προφανές ότι τα φρέσκα πιάτα ως τέτοια σχεδόν πάντα μειώνουν το ενδιαφέρον τους. Αλλά είναι μόνο στα πρώτα στάδια.
Μετά από αρκετές ημέρες της δίαιτας αλάτι, το σώμα συνηθίζει στην αντίληψη της ανάλατα τροφίμων. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τα συστατικά όπως το κρεμμύδι και το σκόρδο για να δώσετε στο φαγητό σας περισσότερη γεύση.
Μειώστε την ευκρίνεια
Στα τρόφιμα ποντάρουμε σε λαχανικά, φρούτα και ψωμί. Το κρέας και τα ψάρια είναι επίσης κατάλληλα, αλλά θα πρέπει να μαγειρευτούν χωρίς αλάτι ή με μικρή ποσότητα. Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα πρέπει επίσης να καταναλώνονται μόνο με άπαχο ή χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Για πρωινό είναι καλύτερο να τρώτε φρούτα και άπαχο γαλακτοκομικά προϊόντα. Όπως και με άλλες δίαιτες, είναι σημαντικό να τρώτε μικρές μερίδες όλη την ημέρα. Ως εκ τούτου Vykraivaem ώρα για γεύμα: χυμοί, ελαφριά σαλάτα λαχανικών και λίγο ψωμί σικάλεως θα στηρίξει τη διάθεσή σας εργασίας. Στο μεσημεριανό γεύμα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά κρέας ή ψάρι, γαρνιτούρα λαχανικών, ρύζι και πράσινο τσάι. Φροντίστε να εισάγετε ένα απογευματινό σνακ. Φρούτα και αποβουτυρωμένο γιαούρτι είναι το καλύτερο σνακ πριν από το δείπνο. Για δείπνο-βραστά λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα.
Μαγείρεμα κρέας και τα ψάρια κατά τη διάρκεια της δίαιτας αλάτι είναι καλύτερο για ατμό, καθώς και βρασμού. Το ψητό θα πρέπει να αποκλειστεί. Το όριο θα πρέπει να πιει. Ωστόσο, θυμόμαστε ότι η μείωση της κατανάλωσης αλατιού, μειώνουμε την ανάγκη για νερό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου