Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα υγείας οι άνθρωποι έχουν τώρα είναι υπέρβαροι. Πολύ λίπος, γλυκό, αλεύρι, το οποίο αγαπάμε τόσο πολύ, "καθιστική" εργασία, στερώντας τους μυς του τόνου, σκληρή ζωή-όλα αυτά είναι λόγοι της περιττής πληρότητας και της παχυσαρκίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί από εμάς έχουν μια πολύ οξεία ερώτηση για το πώς να ρίξει τα επιπλέον κιλά που μπορεί να είναι αρκετά χρόνια μετά την επίτευξη μιας ορισμένης ηλικίας.
Για την εφαρμογή των προγραμματισμένων υπάρχουν πολλά μέτρα, μεταξύ των οποίων η μεγαλύτερη εξάπλωση είναι διαφορετικές δίαιτες. Με τη βοήθειά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα (για παράδειγμα, να χάσετε έως και 10 κιλά σε λίγες εβδομάδες). Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, είναι ένα βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα και, δυστυχώς, έχασε χιλιόγραμμα έρχονται πίσω με την εκδίκηση. Αποδεικνύεται ότι το πιο σημαντικό ερώτημα δεν είναι πώς να πάει πάσο, αλλά πώς να μην πάρει καλύτερα και πάλι.
Στον πυρήνα της, δίαιτες είναι εξειδικευμένες δίαιτες με θερμίδες χαμηλότερες από εκείνες που καταναλώνονται συνήθως. Χάρη σε αυτή τη διατροφή και υπάρχει μια κατανάλωση αναβληθεί με τη μορφή των λιπαρών καταθέσεων των θερμίδων, και εμείς, κατά συνέπεια, το βάρος. Αλλά επιστρέφοντας στο συνηθισμένο μενού είναι πάντα ένας κίνδυνος να ανακτήσει και πάλι. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι απαραίτητο να εισέλθει στη διατροφή χαμηλών θερμίδων γεύματα.
Χάρη σε αυτούς, μπορούμε εύκολα να οργανώσουμε τα γεύματά μας με μια ποικιλία από νόστιμα και ελαφριά πιάτα.
Βασικές αρχές του μαγειρέματος χαμηλά πιάτα:
Η έλλειψη συστατικών υψηλής θερμιδικής αξίας
Μέθοδος μαγειρικής επεξεργασίας (στιφάδο, ψήσιμο, ατμό),
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Ελάχιστη περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, επιλέξτε συστατικά με χαμηλή θερμιδική περιεκτικότητα. Η σωστή επιλογή των προϊόντων είναι το κλειδί για την επιτυχία.
Στα σύνολα των συνταγών που υποδεικνύονται τώρα θερμιδικό περιεχόμενο, και αν στραφούν σε εξειδικευμένα τμήματα του μαγειρέματος, αφιερωμένο σε θερμίδες πιάτα, μπορείτε εύκολα να κάνετε το σωστό μενού. Η ποικιλία των προϊόντων στην αγορά θα σας επιτρέψει να ποικίλλουν τη σύνθεση, "παίζοντας" με τον αριθμό αυτών ή άλλων συστατικών, την αφαίρεση ή την προσθήκη ενός προϊόντος στο πιάτο.
Το πιο σημαντικό πράγμα στην προετοιμασία τέτοιων πιάτων είναι ο τρόπος. Ψήσιμο (ειδικά σε λιπαρά ή λάδι) αυξάνει αισθητά το θερμιδικό περιεχόμενο των τροφίμων, έτσι είναι καλύτερα να το αντικαταστήσει, για παράδειγμα, βραστό.
Τα γεύματα χαμηλών θερμίδων πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον λίπη. Εάν υπάρχει μια δυνατότητα, είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί το λίπος ή το πετρέλαιο σε περισσότερο προϊόν θερμίδας ή συνολικά για να εξαιρέσει, κατόπιν το θερμιδικό περιεχόμενο του πιάτου θα μειωθεί.
Αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι αδύνατο να στερηθεί εντελώς το σώμα των λιπών, ορισμένα από αυτά (ειδικά που περιέχουν πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3) είναι απαραίτητα για τη διατήρηση πολλών ζωτικών διαδικασιών.
Παραδείγματα και παραλλαγές των χαμηλών πιάτων
Δεν έχει σημασία πόσο πολύ σκοπεύετε να χάσετε βάρος και πώς θα έχετε την ευκαιρία να περιορίσει τον εαυτό σας σε θερμιδική πρόσληψη, θα πρέπει να τρώτε τακτικά και συχνά: τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα. Πιάτα θα πρέπει να επιλέγονται ποικίλα και ορεκτικά, έτσι θα είναι ευκολότερο ψυχολογικά ξεπεράσει την επιθυμία να επιστρέψει στο συνηθισμένο για τον εαυτό σας πιάτα, οδηγώντας σε πακέτο βάρος.
Για την εφαρμογή των προγραμματισμένων υπάρχουν πολλά μέτρα, μεταξύ των οποίων η μεγαλύτερη εξάπλωση είναι διαφορετικές δίαιτες. Με τη βοήθειά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα (για παράδειγμα, να χάσετε έως και 10 κιλά σε λίγες εβδομάδες). Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, είναι ένα βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα και, δυστυχώς, έχασε χιλιόγραμμα έρχονται πίσω με την εκδίκηση. Αποδεικνύεται ότι το πιο σημαντικό ερώτημα δεν είναι πώς να πάει πάσο, αλλά πώς να μην πάρει καλύτερα και πάλι.
Στον πυρήνα της, δίαιτες είναι εξειδικευμένες δίαιτες με θερμίδες χαμηλότερες από εκείνες που καταναλώνονται συνήθως. Χάρη σε αυτή τη διατροφή και υπάρχει μια κατανάλωση αναβληθεί με τη μορφή των λιπαρών καταθέσεων των θερμίδων, και εμείς, κατά συνέπεια, το βάρος. Αλλά επιστρέφοντας στο συνηθισμένο μενού είναι πάντα ένας κίνδυνος να ανακτήσει και πάλι. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι απαραίτητο να εισέλθει στη διατροφή χαμηλών θερμίδων γεύματα.
Χάρη σε αυτούς, μπορούμε εύκολα να οργανώσουμε τα γεύματά μας με μια ποικιλία από νόστιμα και ελαφριά πιάτα.
Βασικές αρχές του μαγειρέματος χαμηλά πιάτα:
Η έλλειψη συστατικών υψηλής θερμιδικής αξίας
Μέθοδος μαγειρικής επεξεργασίας (στιφάδο, ψήσιμο, ατμό),
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Ελάχιστη περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, επιλέξτε συστατικά με χαμηλή θερμιδική περιεκτικότητα. Η σωστή επιλογή των προϊόντων είναι το κλειδί για την επιτυχία.
Στα σύνολα των συνταγών που υποδεικνύονται τώρα θερμιδικό περιεχόμενο, και αν στραφούν σε εξειδικευμένα τμήματα του μαγειρέματος, αφιερωμένο σε θερμίδες πιάτα, μπορείτε εύκολα να κάνετε το σωστό μενού. Η ποικιλία των προϊόντων στην αγορά θα σας επιτρέψει να ποικίλλουν τη σύνθεση, "παίζοντας" με τον αριθμό αυτών ή άλλων συστατικών, την αφαίρεση ή την προσθήκη ενός προϊόντος στο πιάτο.
Το πιο σημαντικό πράγμα στην προετοιμασία τέτοιων πιάτων είναι ο τρόπος. Ψήσιμο (ειδικά σε λιπαρά ή λάδι) αυξάνει αισθητά το θερμιδικό περιεχόμενο των τροφίμων, έτσι είναι καλύτερα να το αντικαταστήσει, για παράδειγμα, βραστό.
Τα γεύματα χαμηλών θερμίδων πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον λίπη. Εάν υπάρχει μια δυνατότητα, είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί το λίπος ή το πετρέλαιο σε περισσότερο προϊόν θερμίδας ή συνολικά για να εξαιρέσει, κατόπιν το θερμιδικό περιεχόμενο του πιάτου θα μειωθεί.
Αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι αδύνατο να στερηθεί εντελώς το σώμα των λιπών, ορισμένα από αυτά (ειδικά που περιέχουν πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα-3) είναι απαραίτητα για τη διατήρηση πολλών ζωτικών διαδικασιών.
Παραδείγματα και παραλλαγές των χαμηλών πιάτων
Δεν έχει σημασία πόσο πολύ σκοπεύετε να χάσετε βάρος και πώς θα έχετε την ευκαιρία να περιορίσει τον εαυτό σας σε θερμιδική πρόσληψη, θα πρέπει να τρώτε τακτικά και συχνά: τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα. Πιάτα θα πρέπει να επιλέγονται ποικίλα και ορεκτικά, έτσι θα είναι ευκολότερο ψυχολογικά ξεπεράσει την επιθυμία να επιστρέψει στο συνηθισμένο για τον εαυτό σας πιάτα, οδηγώντας σε πακέτο βάρος.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου